grb-srbije

Galerije

Galerija Boban Rsovac 2013/2014

Pogledajte galeriju slika Bobana Rsovca (2013/2014) klikom ovde.

Opširnije...

Fotografije sa FIVB kursa u Kladovu 2013

ircc-kladovo-2013Fotografije sa Balkanijade 2013. za juniore, na kojoj se održava FIVB kurs za kandidate za međunarodnog sudiju, možete pogledati na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

Novi članovi UOSGN

Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša dobilo je petoro novih članova koji su uspešno savladali teorijski i praktični deo kursa i time stekli zvanje odbojkaškog sudije. Nove koleginice i kolege pokazali su veliku želju i spremnost da se bave sudijskom profesijom, tako da je predavačima tokom kursa bilo pravo zadovoljstvo da rade sa njima. Sa pravilima odbojkaške igre, kroz predavanja upoznali su ih Mirko Janković, Vladan Milić, Nebojša Spasić, Nikola Brkić i Milan Miladinović, dok je praktični deo ispita sprovela komisija koju su činili Mirko Javnović, Vojkan Zdravković i Nikola Brkić. Novi članovi Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša su Aleksandra Trajković, Jovana Šošević, Milena Blagojević, Nikola Savić i Radovan Vasov. Čestitamo im i želimo puno uspeha u sudijskoj karijeri.

Opširnije...

Festival Odbojke u Novom Sadu

U Novom Sadu održan treći festival odbojke. Fotografije možete pogledati ovde.

Opširnije...

VI Božićni turnir - pionirke, Kragujevac

Opširnije...

Novogodišnje druženje članova UOSGN

Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša organizovalo je u četvrtak 27.12.2012. godine Novogodišnje druženje za svoje članove. Ovom prilikom predsednik Udruženja Mirko Janković uručio je sudijske legitimacije kolegama koji su u 2012. godini stekli zvanje "Odbojkaški sudija". U prijatnom ambijentu, uz dobru muziku, malo hrane i pića, obeležen je završetak polusezone i kalendarske godine, a članovi su jedni drugima poželeli puno zdravlja, sreće i kvalitetno odsuđenih utakmica u Novoj godini.

Opširnije...