grb-srbije

Galerije

Dodela grbova S.H. Pionir 2014.

P7060201 2U drugoj utakmici poslednjeg, VI vikenda grupe B I divizije FIVB svetske lige pred više hiljada gledalaca u Beogradskoh hali Pionir reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država bili su uspešniji od naše selekcije rezultatom 3-1 (25:21, 20:25, 27:25 i 25:20). U pauzi izmedju setova dodeljeni su grbovi za nove regionalne i nacionalne sudije. Fotografije sa dodele možete pogledati ovde.

 

Opširnije...

Majski Turnir Beograd 2014

Fotografije sa polaganja na Majskom Turniru možete pogledati klikom ovde.

Opširnije...

Galerija Boban Rsovac 2013/2014

Pogledajte galeriju slika Bobana Rsovca (2013/2014) klikom ovde.

Opširnije...

Fotografije sa FIVB kursa u Kladovu 2013

ircc-kladovo-2013Fotografije sa Balkanijade 2013. za juniore, na kojoj se održava FIVB kurs za kandidate za međunarodnog sudiju, možete pogledati na zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.

Novi članovi UOSGN

Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša dobilo je petoro novih članova koji su uspešno savladali teorijski i praktični deo kursa i time stekli zvanje odbojkaškog sudije. Nove koleginice i kolege pokazali su veliku želju i spremnost da se bave sudijskom profesijom, tako da je predavačima tokom kursa bilo pravo zadovoljstvo da rade sa njima. Sa pravilima odbojkaške igre, kroz predavanja upoznali su ih Mirko Janković, Vladan Milić, Nebojša Spasić, Nikola Brkić i Milan Miladinović, dok je praktični deo ispita sprovela komisija koju su činili Mirko Javnović, Vojkan Zdravković i Nikola Brkić. Novi članovi Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša su Aleksandra Trajković, Jovana Šošević, Milena Blagojević, Nikola Savić i Radovan Vasov. Čestitamo im i želimo puno uspeha u sudijskoj karijeri.

Opširnije...

Festival Odbojke u Novom Sadu

U Novom Sadu održan treći festival odbojke. Fotografije možete pogledati ovde.

Opširnije...